Uitjes in Zwolle ®

Uitjes in Zwolle.nl - groepsuitje Escape Dinner Room Spel

44,21 euro p.p. excl. btw
49,96 euro p.p. incl. btw
reserveringskosten inbegrepen

 

Het lekkerste Escape Dinner Room Spel met mes en vork!

Het populaire concept Escape Room is voortaan ook als gezellige, smakelijke tafelvariant te spelen: een hersenkraken dinarspel! In teamvorm ga je aan tafel de strijd aan en los je raadsels, codes en puzzels op om samen punten te scoren. Ondertussen geniet je van een heerlijk diner. Maar blijf scherp: teamwork en teamgeest stellen je in staat om alle clues en aanwijzingen aan elkaar te koppelen tijdens dit dinerspel.

Het dinerspel begint met een gedetailleerde briefing, zodat iedereen weet waar hij/zij aan toe is. Vervolgens verdelen we de deelnemers in teams en worden de eerste aanwijzingen, codes en clues benoemd.
Dan gaan jullie aan tafel. Onder het genot van een heerlijk diner speel je het spel. Goede tactiek, de juiste links leggen en het kraken van codes zorgen voor een stijgende tafelscore en nieuwe aanwijzingen. Let tijdens het spel dus goed op!

Aan het einde van het diner wordt het winnende team bekend gemaakt. Ontsnappen jullie uit dit spannende speldiner? Aansluitend is er een mogelijkheid om gezellig na te praten onder het genot van een drankje in het restaurant. Het Escape Room Dinner Spel is te boeken in elke stad in Nederland, België en Duitsland (ook in het Engels en Frans).

 

•Tijdsduur 3:00 uur
•Locatie stadscentrum
•Minimaal 15 personen (voor kleinere/grotere groepen prijs op aanvraag)
•Professionele spelbegeleiding
•Welkomstdrankje (1x fris, bier, huiswijn)

Het Escape Dinner Room Spel is te spelen in o.a.:
Alkmaar Almelo Almere Amersfoort Amsterdam Apeldoorn Arnhem Assen Bergen op Zoom Best Breda Bussum DelftDen Bosch Den Haag Deventer Doesburg Doetinchem Dordrecht Dwingeloo Ede Eindhoven Enkhuizen Enschede Franeker Gouda Groningen Haarlem Hardenberg Harderwijk 's-Heerenberg Heerenveen Heerlen Helmond Hilversum Hoogeveen Hoorn Houten Kampen Koudekerke Kudelstaart Leeuwarden Leiden Lelystad Leidschendam Lichtenvoorde Maastricht Middelburg Noordwijk Nijmegen Oisterwijk Oldenzaal Purmerend Roermond Roosendaal Rotterdam Sittard Sneek Tilburg Utrecht Venlo Volendam Waalwijk Wageningen Werkendam Winterswijk Zandvoort Zelhem Zoetermeer Zutphen Zwolle

Meer info?
Bel 085-4019764 
of mail info@uitjesinzwolle.nl  

Uitje reserveren?
Boek het Escape Dinner Room Spel nu!