Uitjes in Zwolle ®
Groepsuitje Zwolle + + + Workshop Zwolle + + + Vrijgezellenfeest Zwolle + + + Bedrijfsuitje Zwolle + + + dagje weg Zwolle++uitjes in Zwolle+++stadswandeling Zwolle+++uit in Zwolle+++dagje uit Zwolle+++kookworkshops Zwolle+++evenmenten Zwolle+++activiteiten Zwolle+++workshops Zwolle + + + Personeelsuitje Zwolle+++bedrijfsuitje Zwolle+++vrijgezellenfeest Zwolle+++familiedag Zwolle+++bedrijfsfeest Zwolle+++afdeingsuitje Zwolle+++stadsspel Zwolle+++groepsuitje Zwolle+++teamuitje Zwolle + + +

Uitjes in Zwolle.nl - groepsuitje The Hunt in Zwolle

Vanaf 200 personen           € 20,00 p.p.
120 t/m 199 personen       € 22,50 p.p.
60 t/m 119 personen         € 25,00  p.p.
20 t/m 59 personen           € 30,00  p.p.
15 t/m 19 personen           € 35,00  p.p.
08 t/m 14 personen           € 43,00  p.p.
exclusief btw en reserveringskosten 


In dit dynamische programma staan slim samenwerken en het bepalen van een goede tactiek centraal. Altijd goed geweest in spoorzoeken? Zoek dan nu het spoor dat naar Mister Secret leidt. Om hem te vinden ga je eerst op zoek naar twee andere mysterieuze figuren. Zij lopen als onbekenden in de binnenstad rond en hebben essentiële informatie voor het vinden van Mister Secret. Het gezelschap wordt in meerdere teams opgesplitst. Door slim en tactisch samen te werken kun je Mister Secret ontmaskeren.
Elk team krijgt een mobiele telefoon, een kaart van het centrum van de stad en een vragen-formulier mee. Op de kaart staan punten ingetekend waar de antwoorden op de vragen zijn te vinden. Deze antwoorden vormen bij elkaar de codes. Een juiste code wordt via whatsapp doorgegeven en daardoor wordt het steeds makkelijker om de grote onbekende te vinden. Welke groep is de beste spoorzoeker en vindt Mister Secret als eerste?

•Tijdsduur 3:00
•Instructie en begeleiding
•Gebruik materialen
•Consumptie
•Reserveringskosten 15 euro per boeking

Combineer deze activiteit met koffie/gebak, lunch, borrel of diner. Bel of mail voor een prijsopgave.

Meer info?
Bel 055 505 1455
of mail info@uitjesinzwolle.nl

Uitje reserveren?
Boek The Hunt nu!